2019-10-17 15:19:02• hírek • Bede Emőke

Közel egy évvel ezelőtt tűnt el a komorzáni férfi, akinek holttestére szerdán bukkantak rá

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szerda délután, 15 óra környékén arról értesítették a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőséget, hogy egy komorzáni kútban férfi holttestére bukkantak – tájékoztatta híroldalunkat a hatóság szóvivője.

A kútból az élettelen testet a tűzoltók segítségével hozták fel, majd a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház bonctermébe szállították, hogy megállapítsák, pontosan mi okozta halálát. Mivel fennáll az idegenkezűség lehetősége is, sőt, több jel is gyilkosságra enged következtetni, ezért az ügyészség vezetésével emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást. Noha a rendőrség csütörtökön még azt közölte, egyelőre nem sikerült megállapítani az áldozat személyazonosságát, a település polgármestere már nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.


„A holttestre egy használaton kívüli kútban bukkantak rá. A kezeire és a lábaira homokkal töltött edényeket kötöztek annak érdekében, hogy a test elmerüljön a vízben és a kút mélyén maradjon. A rendőrség már nyomoz, több személyt is kihallgattak, egyelőre nem tudjuk, hogy a férfit már azelőtt megölték-e hogy a kútba dobták” - nyilatkozta a mediafax.ro megkeresésére Florin Ionic, Komorzán elöljárója, ki elmondta, az áldozat egy 80 év körüli helybeli, aki tavaly novemberben tűnt el.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: